6.3. Täyttivät 6vuotta Manmainon M-pennut, ONNEA!! Ikäväkseni pennuista puolet ovat siirtyneet autuaimmille metsästysmaille, mutta hyvää vointia ja pitkää ikää Miralle, Juusolle, Otolle ja Mikille! Rapsut ja halit!

14.3. tulivat Mantan ensimmäiset pennut täydet 10 vuotta!! Osa pennuista muuttivat ulkomaille, ja yhteydenpito on ollut vähän niin ja näin, mutta ainekin Iines, Dixie ja Romeo, ONNITTELUT sitkeille sisseille! Taistelijoita nämä pennut!

Ja sitten 16.3. Rouva itse täytti kunnioitettavat 13vuotta! (Kiitos vain onnitteluista U-M!) Lahjojakin ostettiin lasten kanssa, ja kuviakin yritin napsia lahjanjakotilaisuudesta, mutta vähän heikolla menestyksellä. Tämän parempaan en pystynyt. Lahjapakettien avaamista:
1426723.jpg

Kääröistä paljastui puruluita, herkkupaloja ja narupallo.

Minä intouduin ostamaan Mantalle aktivointipelin. Pelissä laitetaan herkkupala yhden palikan alle, ja koiran tulee löytää se. Namuun pääsee käsiksi nostelemalla palikat. Täytyy sanoa, että aliarvioin koirani täysin. Ajattelin, ettei se moista hiffaa, mutta niin vaan nosteli palikat heti pois ja söi namit. Sitten kun alettiin pelata oikeilla säännöillä, ja vain yhden palikan alla oli nami, niin johan oli Rouva oma itsensä. Tassulla raapimalla ja pelilautaa viskomalla yritti naminsa löytää (mutta enemmänhän se siinä rytäkässä vain katosi). No, onnistuttiin me pelaamaan ihan nätistikin.
Mutta minulle tuli into noihin koirien älypeleihin. Toivottavasti tuohon eläinkauppaan tulee pian uusia! Mainoksen mukaan noita pelejä on toistakymmentä. Tässäpä Mantalle oivaa eläkepuuhaa :)
1426802.jpg

Tänään Manta oli ulkoilemassa isännän ja lasten kanssa. Noilla ihanilla metsä- ja peltoteillä myös ratsastaavat hevosilla, joten läjiä on joka mutkassa. Mantan kanssa saa olla haukkana, ettei se pistele läjiä poskeensa. Tänään Manta oli kuitenkin nopsempi kuin isäntä, ja pääsi kieriskelemään erääseen läjään (ja eilen syömään kyseistä, minulta! Ote alkaa lipsua). Shampoopesuhan siitä seurasi (muttei kuitenkaan föönausta sentään, vilkutukset vain Pepsukalle). Loppuillan Manta sitten vauhkosikin ympäri asuntoa. Mikä kumma siinä onkin, että pesu saa tuon koiran aivan villiksi? Muitten koirilla samaa?