Kiitos kommentista U-M!

Kyllä täällä on paljon punkkipannat käytössä, näköjään. Eläinkaupassa näin ties kuin montaa merkkiä. Mutta koska tämä saksankielentaito ei riitä käyttöohjetta tavaamaan, niin en moista uskaltanut / viitsinyt ostaa. Meillä kun on kuitenkin nuo kolme pientä lasta ja nuohoavat koko ajan Mantan kimpussa, niin sisällä pantaa ei voisi pitää. Toimiiko, jos on kaulassa vain tunnin päivässä? Ja toisekseen kun näin kesällä on ovet pihalle auki, niin Mantakin loikkii koko ajan tuossa edestakaisin, mutta pantaa ei voi koko ajan pitää.

Preventic on tehonnut loistavasti. En ole löytänyt viikkoon koirastani ensimmäistäkään punkkia!! Kolminkertainen eläköön huuto Preventicille. ELÄKÖÖN! ELÄKÖÖN! ELÄKÖÖN! (Ja punkit kuolkoon ;) )

Ja arvatkaapa muuten mitä muuta löysin eläinkaupan valikoimista? No, mm. olutta koirille! Ja RATTAAT! Siis aivan samannäköiset (no ihan pikku ero) kun lasten matkarattaat. Koiralle! Pitäsköhän ostaa Mantalle kun ei se oikein lämpimällä enää jaksa tuota pikkulenkkiäkään käydä? ;) Ja toki myös piikkipantoja / koulareita, mitä nimeä kukin niistä käyttää. Niitä myös näkyy täällä ihan lenkillä koirien kaulassa.

Ja kertokaa joku tyhmälle, jotta mitä ovat hiekkasääsket?? Miten ne tappaa? Ja Pepsukalle halit ja rapsut ukin kuoleman johdosta (((peps)))